Kiemelt pártoló tagok:

tetrap

vitafort

kandh

970x90-1

Jogi nyilatkozat

JOGI TUDNIVALÓK


A www.tejtermek.hu weblapot (a továbbiakban: Weblap) a Tej Terméktanács üzemelteti. A Weblap használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat. A Weblappal kapcsolatos további jogi és tartalmi kérdéseit a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címre küldött levélben teheti fel részünkre.


1. A Weblapon közzétett anyagok felhasználása

A Tej Terméktanács a Weblap nevének és pontos URL-jének megjelölése esetén hozzájárul a közzétett saját szellemi alkotásainak idézéséhez. A Tej Terméktanácssal kötött előzetes és külön írásbeli megállapodás alapján a Tej Terméktanács engedélyezheti egyes tartalmi elemek, dokumentumok teljes terjedelemben való átvételét is. A Weblapon közzétett, más (azaz: a Tej Terméktanácson kívüli) személyekhez kötödő szellemi alkotásokat bármilyen formában felhasználni (ideértve az idézést is) csak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseivel összhangban szabad. A szerzői jogi törvényben meghatározott szabad felhasználás esetein túl harmadik személyek szellemi alkotásait csak a szerző hozzájárulásával lehet felhasználni.

 

2. A Weblapon található anyagok letöltése

A Tej Terméktanács nem vállal semminemű felelősséget a Weblapon található anyagok letöltésével kapcsolatban a felhasználónál felmerülő bármilyen hibáért vagy károsodásért.

 

3. Az alkalmazandó jog

A Felhasználási Feltételekre a magyar jog az irányadó.

 

4. A Felhasználási Feltételek elfogadása

A Weblap használatával Ön elfogadja a Tej Terméktanács Felhasználási Feltételeinek rendelkezéseit. Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel személyes adatai gyűjtésével, felhasználásával kapcsolatban, kérjük keressen fel bennünket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címén.

 

5. A szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések

A Weblapon található valamennyi dokumentum, szöveg, kép, megjelölés stb. (a Weboldal tartalma) a Tej Terméktanács vagy harmadik személyek szellemi alkotása és így csak jogszabályi és a Felhasználási Feltételekben megszabott korlátok között használható fel.

 

6. Kérdések és javaslatok

Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel a jelen Felhasználási Feltételekkel - különösen a személyes adatai gyűjtésével, felhasználásával vagy átadásával - kapcsolatban kérjünk, keressen meg bennünket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.